Iz oblasti audio i video interfona nudimo opremu jednog od vodećih svjetskih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog italijanskog inovativnog dizajna.
Dokazano visok kvalitet i pouzdanost opreme daju u konačnici zanemarljiv broj reklamacija od strane korisnika. Pismena garancija na radove i opremu , kao i osiguran servis i rezervni dijelovi su naša obaveza za zadovoljstvo korisnika!

Radove i isporuku opreme vršimo na :

  • potpuno nove stambene objekte ( zgrade, privatne kuće )
  • na već postojeće objekte u kojima ima instaliran neki primitivni sistem ( zvono ), tako da se veoma lako može sistem interfona prilagoditi postojećem
  • na već postojeće objekte u kojima nema bilo kakvih instalacija, uz neznatne prepravke se može ugraditi ovaj sistem

Na zahtjev korisnika možemo implementirati rješenje tako da se ulaz pokrije sa jednom video kamerom a stanari objekta budu u mogućnosti gledati sliku na svom TV aparatu.

Za veoma zahtjevne korisnike nudimo i program AXOLUTE od firme BTICINI.
Axolute je najbolji izbor za luksuzne prostore: bogatstvo estetike i tehnologije obogatit će vaš električni sistem kao nikada prije.
SLOBODA je ključna riječ za objasniti sve potencijale AXOLUTA. Dizajnirana je da vam omogući maksimalan izbor materijala, boja i oblika! Odaberite vaše okvire prema boji namještaja!

Napominjemo da je izrada ponude za specifičnu situaciju potpuno besplatna !